Comic-Con trailer voor Death Note + ubervette poster

Light Turner gebruikt een bovennatuurlijk notitieblok om dodelijke straffen uit te delen. Hij trekt zo de aandacht van een rechercheur, een duivel en een klasgenoot.

De op de San Diego vrijgegeven teaser is een perfect vervolg op de eerdere video’s. Een goede reden om deze nog een keer te kijken, alleen dan met commentaar van regisseur Adam Wingard, acteur Nat Wolff (Light Turner), actrice Margaret Qualley (Mia Sutton), acteur Lakeith Stanfield (L) en producent Masi Oka.

Death Note | Filmmaker Featurette | Netflix

Shall we begin? In de Death Note Comic Con video legt Shinigami Ryuk even aan Light Turner wat hij moet doen met het notebook:
Death Note | Light meets Ryuk | Netflix [HD]

De verfilming van de Japanse manga Death Note heeft al tot een aantal ‘white washing’-discussies geleid. En natuurlijk zal de film niet 100% de manga volgen. Neemt niet weg dat de beelden van deze Netflix-serie er zeer uitnodigend uit zien.

In Death Note vindt een middelbare scholier een notitieboekje met bovennatuurlijke krachten. De eigenaar van het boekje heeft namelijk een onmetelijke macht in handen: door iemands naam in het schrift te schrijven, zal deze persoon sterven. Bezeten van deze nieuwe macht besluit de scholier dit boekje te gebruiken om de namen van criminelen te noteren en zo de wereld te zuiveren van al het kwaad. Death Note is gebaseerd op de populaire Japanse manga geschreven door Tsugumi Ohba en getekend door Takeshi Obata. Met in de hoofdrollen: Nat Wolff, Margaret Qualley en Keith Stanfield.

Death Note staat vanaf 25 augustus op Netflix. Seizoen 1 van gelijknamige anime die op dezelfde manga is geïnspireerd kun je nu al zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie