Regisseurs Paranormal Activity 3 bekend

paranormal activity 3Dat er een derde deel van Paranormal Activity aankomt wisten we al lang, maar verder was er eigenlijk nog niks bekend en dat terwijl de film al op 21 oktober in de bioscoop moet gaan draaien.

Paramount Pictures heeft vandaag aangekondigd dat Henry Joost en Ariel Schulman de film zullen regisseren, de heren leverenden afgelopen jaar de pseudo-documentaire Catfish af. Oren Peli is voor de derde keer producer en werkt samen met Jason Blum, Akiva Goldsman en Steven Schneider.

Het script van Paranormal Activity 3 zal wederom geschreven worden door Christopher B. Landon (PA2 en Disturbia), details hiervan zijn niet bekend gemaakt. Persoonlijk hoop ik dat men iets meer in de geschiedenis duikt van de fenomenen, iets waar Paranormal Activity 2 toch ook zeker aanleiding tot geeft.

De producers Oren Peli, Jason Blum en Steven Schneider hebben op dit moment een succes te pakken met de door James Wan geregisseerde spookhuisfilm Insidious.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Regisseurs Paranormal Activity 3 bekend”

  1. Ik ben heel erg benieuwd!! 1 en 2 hebben zeker indruk gemaakt. 1 door de vreselijke spanning en 2 door het verschrikkelijk goede verhaal wat perfect aansluit op deel 1.
    Dus kom maar op met 3!!

    Beantwoorden
  2. Deel 1 vond ik super, 2 al iets minder maar toch nog goed gevonden qua overlapping. Tokyo Night zou ik zeker eens willen zien, al vind ik Japanse films zeker niet akeliger dan hun Hollywoodiaanse remakes. Dus laat deel 3 maar komen en dan zien we wel…

    Beantwoorden

Plaats een reactie