Steun de realisatie van ‘De Wraak van Anna 2: De Vergelding’

Eerder dit jaar recenseerde ik De Wraak van Anna (Jordy van Treijen) en concludeerde dat ik graag een vervolg wilde lezen. Blij werd ik van het bericht dat Jordy een nieuwe crowdfundingcampagne is gestart om deel 2 mogelijk te maken! Op crowdfundingwebsite Voor De Kunst lichtt de schrijver toe:

Anna is terug… Kun jij het aan?!

wraak-van-anna-2Het begon meer dan twee jaar terug met korte online-verhalen die een groot succes bleken. Wat volgde was het boek ‘De Wraak van Anna’, een bloeddorstige vertelling over de gruwelijkheden die de geest van Anna aanrichtte. Het boek werd met goede recensies ontvangen en wist vele fans aan zich te binden… Maar het open einde wierp nogal de nodige vragen op!

Tot nu… Anna is terug en haar wraakzucht is groter dan ooit tevoren. Gaat het Ben deze keer wel lukken de bloeddorstige Anna af te stoppen? Of gaat het van kwaad tot erger? Je leest het allemaal in dit tweede deel!

Ook zo benieuwd naar het slot van dit krankzinnige verhaal? Doneer en help mij het tweede deel van De Wraak van Anna te realiseren… En (hopelijk) haar bloeddorst definitief te temperen..

Je kunt het project al steunen door het boek voor €20 aan te schaffen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie