Cthulhu Saves Christmas nu gratis bij abonnement Google Stadia

Cthulhu, toch wel voor mij met stip de meest angstaanjagende naam om uit te spreken. Maar daar denk ik nu even niet aan, ik schrijf zelfs een artikel over hem. Cthulhu Saves Christmas komt precies op tijd voor kerstmis naar Google Stadia en is nu zelfs helemaal gratis voor mensen met een pro abonnement.

Het spel gemaakt door Zeboyd Games is nu beschikbaar op Stadia en laat je als Cthulhu op een reddingsmissie gaan om de kerstman te redden uit de vreselijke klauwen van de League of Christmas Evil. Wat een naam, die zullen het hele jaar doorgaans niet druk hebben en alleen aan het einde in actie komen. De RPG is ook op Steam te vinden en hier nu ook in de aanbieding. Het spel krijgt behoorlijk wat goede reviews, dus mocht je em nog niet hebben, is nu je kans.

Stadia is de cloud gaming dienst van Google en is nu, zonder opgaaf van betaalmiddel, gratis een half uur lang uit te proberen. Dit is voornamelijk om te kijken of jouw internetverbinding rendabel genoeg is. Ik vind het wel een goede zaak dat ze dit wat losser aanpakken. Al een tijd maak ik met groot plezier gebruik van Googles dienst en kan het iedereen, zeker de drukkere huisvader met weinig vrije tijd, van harte aanraden. Er zijn geen installatie- en update wachttijden meer: klikken en spelen.

Cthulhu Saves Christmas Trailer 2

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie