‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The Conjuring’

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez onderwerp van veel discussie. James Wan-fans zagen een connectie met Perez’ eerdere verschijning in Conjuring-spinoff Annabelle (2014). Toeval, of juist een veelbelovende connectie? De première van La Llorona, tijdens het South and Southwest Film Festival in Austin (Texas), leverde het antwoord.

Meerdere mediabronnen die aanwezig waren bij de première, bevestigen de terugkeer van Father Perez. Het personage zal wederom vertolkt worden door Tony Amendola. Amendola vervulde eerder de rol van Father Perez in de Conjuring-spinoff Annabelle (2014). Als priester van een suf plattelandskerkje werd Perez ingeschakeld om een jong koppel te verlossen van hun demonische pop. Een belangrijke rol, gezien Perez hier zelf bezeten werd door de demon uit de pop. Aan het einde van de film was Perez echter springlevend, waarmee hij de beproeving had doorstaan.

Een nieuwe beproeving wacht dus, zo blijkt uit de eerste commentaren van La Llorona. Megan Navarro (Bloody Disgusting) bevestigde zelfs dat er flashbacks zijn naar Annabelle. Daarmee lijkt een nieuw hoofdstuk in het Conjuring-universum bevestigd. The Curse of La Llorona staat onder regie van Michael Chaves, en is geschreven door Mikki Daughtry en Tobias Iaconis. In de hoofdrollen spelen Linda Cardellini, Raymond Cruz en Marisol Ramirez. De film is vanaf 18 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

The Curse of La Llorona - Official Trailer [HD]

 

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The Conjuring’”

  1. Wel leuk dat het CCU (Conjuring Cinematic Universe) nog steeds wordt uitgebreid. Ben ook benieuwd of dit nog tot een Avengers achtige film gaat leiden waarbij alles samen komt. Lijkt me wel tof 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie