‘just a quick detour’, The Dark Pictures: Little Hope verschijnt met Halloween

The Dark Pictures Anthology werd in 2018 aangekondigd met het idee om elk half jaar een horroradventuregame uit te brengen. De eerste game, Man of Medan, verscheen in 2019. En nu is de release van deel 2, Little Hope, aangekondigd: 30 oktober 2020! Hier is de nieuwste trailer:

The Dark Pictures: Little Hope - Release Date Announcement Trailer - PS4/XB1/PC

In Little Hope zijn vier studenten en hun professor in een verlaten stadje vast komen te zitten door een mysterieuze mist. Wanhopig zijn ze op zoek naar een manier om te ontsnappen, terwijl ze vanuit de schaduwen achtervolgd worden door visioenen van het sinistere en gruwelijke verleden van het stadje. Om te kunnen overleven, moeten ze de mysteries ontrafelen die achter deze meedogenloze, duistere verschijningen schuilgaan voordat kwaadaardige krachten hun zielen één voor één de hel in sleuren.

Zoals elke game verschijnen er diverse versies. The Dark Pictures Anthology: Little Hope zal beschikbaar zijn in Standard, Limited en Collector’s edition met een bonus voor de snelle beslissers – enkel beschikbaar voor pre-order in digitale winkels en bij deelnemende retailers.

  • De Limited-Edition bundel, die enkel verkrijgbaar is bij deelnemende retailers, bevat de games Little Hope & Man of Medan, een stoffen Dark Pictures-kaart, twee kaartspelden en een Steelcase (met 4 slots) voor een speciale prijs.
  • De Collector’s Edition bevat de Little Hope-game, een stoffen Dark Pictures-kaart, twee kaartspelden, een Steelcase (met 4 slots) en een replica van Mary’s poppetje uit 1692. Deze editie is exclusief voor de Bandai Namco Entertainment Europe E-commerce Store.
  • Pre-order bonus: Vroege toegang tot The Curator’s Cut (nieuwe scènes als aanvulling op de theatrical cut, verschillende speelbare personages met keuzes en resultaten)

Heb jij Man of Medan gespeeld en ben je benieuwd naar het volgende deel? Hier is nog een 8 minuten aan gameplay:

The Dark Pictures: Little Hope - Gameplay First Look - PS4/XB1/PC

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie