In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Schrijvers John Carpenter’s The Ward werken aan Dark Feed

dark feed - onepager

In augustus verschijnt na tien jaar weer eens een film van horrormeester John Carpenter in de bioscoop, The Ward, zeker geen slechte film. De schrijvers van The Ward, Michael en Shawn Rasmussen, vertelden ons dat ze inmiddels bezig zijn met een nieuw project en zullen deze zowel schrijven als regisseren.

De horrorfilm heet Dark Feed en vertelt over een groep amateurfilmmakers die in een verlaten psychiatrische instelling/ziekenhuis aan het werk zijn. Lange draaidagen en ‘s nacht werken lijkt de crew op te breken, het lijkt er op dat de geschiedenis van het gebouw op hun inwerkt…

Via Dread Central hebben de Rasmussen Brothers de eerste foto van de film vrijgegeven. Wanneer Dark Feed in de bioscopen moet verschijnen is nog niet bekend, de productie is te volgen via facebook.
Dark Feed - Michael en Shawn Rasmussen

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

3 gedachten over “Schrijvers John Carpenter’s The Ward werken aan Dark Feed”

Plaats een reactie

//