In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Nog een zombiegame vanaf de E3: Days Gone

Days Gone
Zombies zijn hot, er zijn veel vervolgen aangekondigd op bestaande zombiegames tijdens de E3. Maar ook een paar nieuwe, waaronder de PS4-game Days Gone. De trailer die werd vertoond tijdens de E3 lijkt alsof er een game aan komt met een stevige lange storyline, misschien een beetje richting Telltale’s The Walking Dead:

Days Gone - Announce Trailer - E3 2016 | PS4

Maar de beelden die aan het eind van de presentatie getoond werden, geven de werkelijke gameplay weer. Hier wordt het duidelijk, het is een game waarin je miljoenen zombies gaat neermaaien:
Days Gone - Announce Trailer | Extended gameplay walkthrough | E3 2016 | PS4

Duidelijk, maar misschien ook wel weer jammer. De eerste trailer toont zoveel emotie, de gameplay lijkt bijna een compleet andere game. Wat hebben jullie liever?
Over een release datum voor de PlayStation 4-game Days Gone is nog niks bekend.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//