Een avond vol vampiers in De Balie = AFGELAST

Update van De Balie: DIT PROGRAMMA IS AFGELAST! – Vanwege onvoorziene omstandigheden kan dit programma helaas geen doorgang vinden. Iedereen die een kaart heeft gekocht krijgt bericht.

Vampire Diaries Seizoen 1: Love SucksDe vampier heeft afgelopen decennium meer aandacht gekregen dan enig ander horrormonster, met name in series als True Blood, The Vampire Diaries en Twilight waarin ze als erotische wezens en romantische mannen worden uitgebeeld. Wat is het dat ons zo aan trekt in vampieren? Houden wij, nuchtere Nederlanders, eigenlijk wel van de nacht? Nederland kent, in tegenstelling tot omringende landen, geen gothische traditie. De laatste jaren begint het tij echter te keren.

Maandagavond 22 oktober staat De Balie in Amsterdam in het teken van deze wezens en houden wij, nuchtere Nederlanders, eigenlijk wel van de nacht? Een avond vol wansmaak, naargeestige kunst en andere engigheid… Met Caspar van Gemund (o.a. Club Interbellum), filmmakers David Verbeek en Jan Doense (beiden druk met een vampierfilm), Vampier Vincent (kwartfinalist Uri Geller Show) en als afsluiting een eng verhaal van Maud Blijleven.

De thema-avond “De Vampier in ons midden” begint maandagavond 22 oktober om 20:00u in De Balie en kaartjes kosten €8,00. = AFGELAST

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie