De zoete wraak gaat door in Winnie The Pooh: Blood and Honey 2

We gaven het al aan in februari, (en hoe kon het ook anders) maar nu is het zeker: Winnie The Pooh krijgt een vervolg: Winnie The Pooh: Blood and Honey 2 is al vol in productie. Wij hebben hieronder alvast wat beelden uit de film.

Bij de Hollywood Reporter zijn de eerste, exclusieve beelden vrijgegeven van het in productie zijnde vervolg over het ondertussen –door de vervallen rechten– niet meer zo schattige beertje en zijn vriendjes. Winnie is weer tot leven gekomen en dit keer doen zijn vriendjes Knorretje en Uil ook mee en maakt Janneman Robinson zijn opwachting ook weer. Stiekem ben ik wel weer benieuwd hoe (slecht) het gaat worden. Heerlijk.

Winnie de Pooh: Blood and Honey 2
Winnie zoals we hem allemaal kennen.. oh wacht

“Our sequel we have a substantially higher budget so Rhys is really able to create a shocking, explosive and gore-filled movie. I truly think people will really dig what we are creating,” said producer Scott Jeffrey.

Groter, gemener en vooral met meer budget. Ik denk dat de makers zelf ook verrast zijn door het ‘succes’ van de eerste film. “The sequel will feature new creature designs, a new cast, and a high death count,” Aldus Rhys Frake-Waterfield. “However, this time Pooh and friends will be leaving the 100 Acre Wood to take their fight to the quiet community of Ashdown!” Ze blijven dus niet meer in het Honderd Bunderbos, maar trekken gezellig de stad in. Hoppa!

De cast van Winnie de Pooh: Blood and Honey 2 bestaat uit Tallulah Evans, Scott Chambers (Doctor Jekyll) als Janneman Robinson, Ryan Olivia (Seasoning House) als Winnie the Poeh en Peter DeSouza-Feighoney (The Pope’s Exorcist) als de jongere versie van Poeh.

Er is nog niets bekend over een release in de Nederlandse bioscopen, maar zodra we die weten, lees je het hier. Tot die tijd met je het nog een keertje doen met de trailer van de eerste film. Heb je die gezien? We horen graag van je wat je ervan vond.

Winnie the Pooh: Blood and Honey Trailer #1 (2023)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie