Dead Island DLC Bloodbath Arena komt half november

dead islandBloodbath Arena, de eerste downloadable content voor Dead Island is uitgesteld. Hoewel de DLC al was aangekondigd voor de release van de game, geeft ontwikkelaar Techland aan dat ze het op dit moment te druk hebben met het patchen van Dead Island.

Dead Island heeft een moeilijke start gehad, bij de release zat de game vol bugs en op Steam was door een fout de ontwikkelaarsversie te downloaden in plaats van het eindproduct. Ten tijde van de release was er voor de PC-versie al direct een patch beschikbaar om een aantal grote bugs te repareren.

Bloodbath Arena zal 4 nieuwe mappen bevatten waarin je gezellig samen met je vrienden op zombiejacht kunt gaan. De DLC zou eind september uitkomen, maar vanwege het grote aantal bugs is besloten om eerst deze problemen op te lossen en pas daarna de DLC uit te brengen. Techland heeft laten weten dat de DLC Bloodbath Arena nu half november uitkomt. Als je niet kunt wachten om meer uit je Dead Island te halen, is het natuurlijk mogelijk om de Director’s Cut Mod te downloaden. Deze mod geeft je game wat meer realisme, iets wat ontbreekt in de originele release.

Interessant artikel?

2 gedachten over “Dead Island DLC Bloodbath Arena komt half november”

Plaats een reactie