Kom in de stemming met de Dead Island Comic

dead island comicDeep Silver heeft een zes-pagina’s tellende digitale comic uitgebracht over de gebeurtenissen voorafgaand aan de langverwachte Dead Island, waarin spelers zich middenin een gruwelijke zombie-uitbraak van het tropische vakantieparadijs Banoi bevinden.

In de comic maak je kennis met journalist Roger Howard, die naar Banoi is afgereisd om de illegale exploitatie van de natuurlijke hulpbronnen van het eiland te onderzoeken. Tijdens zijn onderzoek in het Royal Palms Resort Hotel doet hij een vreselijke ontdekking, die niemand ooit heeft kunnen verwachten…

Het verhaal is gecreeerd door Marvel Custom Solutions, door het creatieve team bestaande uit schrijver William Dailey, in samenwerking met Jorge Lucas, Juan Santacruz, Diego Olmos, Carlos Rodriguez en Sergio Arino. De strip bevat tevens een bijzondere, in het oog springende cover van Christian Nauck.

De comic was in juli in een limited editie uitgegeven tijdens de San Diego Comic Con. Lees de Dead Island comic op Marvel.com.

Dead Island komt vrijdag uit voor Xbox360, PS3 en PC, kom dan terug voor onze recensie én een prijsvraag.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Op zich wel mooi gemaakt, maar het had van mij wel wat langer mogen zijn met iets meer verhaal, ipv alleen maar karakterbeschrijvingen.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Ja, dat wel 🙂

RDJ134
RDJ134
12 jaren geleden

Mijn review exemplaar van de game vandaag binnen gekregen echt dikke zin in 😀

OT: die comic is heel erg nice, dikke collectors item ook.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x