22 november wordt een Bloodbath Arena op Dead Island

Aanstaande maandag komt de eerste downloadable content voor de zombiegame Dead Island uit: Bloodbath Arena.

Ontwikkelaar Deep Silver liet al eerder weten dat de eerste uitbreiding van Dead Island werd uitgesteld naar november, eerst moesten de vele bugs in het originele spel opgelost worden. Nu ze dat onder controle hebben bevestigen ze de releasedatum van Bloodbath Arena: 22 november voor PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC.

De “Bloodbath Arena” DLC bevat vier verschillende arena’s met nieuwe uitdagingen die alleen of in co-op modus gespeeld kunnen worden. Het is een wanhopige strijd om te overleven, door golven van meedogenloze zombie aanvallen, de één nog gruwelijker dan de ander! In deze DLC kunnen karakters experience points en items verzamelen en deze overbrengen naar de campagne-modus. Spelers kunnen hun skills in zombie vechten showen met de nieuw geïmplementeerde leaderboards. De brain wave bomb, een nieuw exclusief wapen, maakt dit DLC pakket compleet.

Het DLC pakket is gratis voor alle spelers die de Pre-order Edition gekocht hebben. Voor de anderen wordt een prijs van € 9,99 of 800 Microsoft punten gehanteerd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “22 november wordt een Bloodbath Arena op Dead Island”

Plaats een reactie