Dead Island: wie is Logan? (biografie en screenshots)

Logan is één van de vier speelbare karakters in de zombieslasher / action rpg Dead Island. Wie is hij, wat doet hij op het voormalige vakantieparadijs Banoi ten noorden van Australië?

Logan is een voormalige Amerikaanse footballster, die een verwend en succesvol leven leidde, tot zijn ego een eind maakt aan zijn zonnige toekomst. Overmoedig neemt hij deel aan een roekeloze straatrace met tragische gevolgen; hij doodt niet alleen een jonge vrouw – zijn onfortuinlijke passagier – hij breekt ook zijn knie, waarmee een einde komt aan zijn sportcarrière. Als gevallen ster raakt hij aan lager wal in een leven vol bitterheid en wanhoop.

In een poging te ontkomen aan de demonen die hem achtervolgen, grijpt hij de kans om de schoonheid en wonderen van Banoi te ontdekken. Helaas blijkt deze vlucht voor zijn verleden, niet de bevrijding waar hij van droomde als hij terecht komt in een levensechte nachtmerrie…

Dead Island verschijnt op 9 september 2011 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x