Dead Island, nu ook in stripvorm

deadislandNog even en Escape Dead Island komt uit. De spin-off van de zombie survival horror game serie Dead Island. Gereed voor de PC, Playstation 3 en XBox 360. Maar als je zolang niet kan wachten is er ook een strip uitgekomen gebaseerd op de Dead Island games.

Gamestudio Deep Silver en Dark Horse Comics hebben de handen ineen geslagen en zijn uitgekomen met een driedelige serie, die het verhaal van Escape Dead Island zal verbinden met de toekomstige Dead Island 2. Deel 1 is al online verkrijgbaar en is geheel gratis via de Dark Horse app. Het is ook online beschikbaar, zolang je een Dark Horse account hebt, en ook via Amazon.

De dood bezoekt Californië. Richard en Marco waren twee doodgewone jongens als de zombie apocalyps hen opeens de optie aanbiedt om echte helden te worden. Of tenminste de ondoden aan stukken te scheuren.

Het verhaal is geschreven door Anne Toole (The Witcher) en Alex de Campi (Grindhouse) en de tekeningen komen van Mike Hawthorne (Deadpool)

Kijk hier voor een preview.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
9 jaren geleden

Ik moet echt weer eens die games gaan spelen, deel 1 was fantastisch!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x