Zombievirus Dead Island slaat over naar Playstation Home

Kort voor het verschijnen van Dead Island begin september zal het Playstation Home ook problemen krijgen met zombies. Angstaanjagende zombies zullen op de loer liggen op het ooit zo vredige Home Square en voor een korte tijd zal Home Square lijken op het Royal Palms Resort op het tropische eiland Banoi, compleet met palmbomen en prachtige tropische planten, een schitterend strand met een fantastisch uitzicht over de oceaan, waardoor bezoekers aan PlayStation Home het unieke Banoi-gevoel krijgen.

Er zal een minispel met een Dead Island-thema beschikbaar zijn voor bezoekers van PlayStation Home. Hierin moeten spelers hun vaardigheden bewijzen in het vervaardigen van voorwerpen en het opnemen tegen aanvallen van een razende horde zombies. Net als de coöperatieve modus in Dead Island, kan dit minispel in verschillende spelvariaties worden gespeeld door maximaal 4 spelers. In totaal zijn er 10 minispellen die samenhangen met het spel. Spelers die alle 10 de spellen uitspelen, zullen worden beloond met een exclusief wapen in het spel: “Exploding Meat”.

Om even bij te komen, kunnen spelers op de foto gaan met een zombie of meedoen aan een zombie survivalonderzoek. Daarin kunnen ze hun kennis van ondoden bewijzen en 4 gratis PlayStation®Home-beloningen verdienen. Aan het einde worden deelnemers beoordeeld op de geschatte overlevingskans tijden een echte zombie-apocalyps.

Bepaalde voorwerpen in Dead Island voor de PlayStation 3 zullen alleen kunnen worden verkregen in dit PlayStation Home-evenement. Iedere week worden meer levels en vrij te spelen content geïntroduceerd, inclusief de speciale PlayStation Home-beloning “Exploding Zombie-outfit” voor spelers die Dead Island vooraf bestellen via Home Square. Verder is het al eerder genoemde “Exploderende Zombielokaas”, een megasterk wapen voor gebruik in Dead Island dat alleen kan worden verkregen door de aanval op PlayStation Home te overleven.

Gebruikers van PlayStation Home kunnen Dead Island rechtstreeks vooraf bestellen via een thema-kiosk in de Home Square.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Zombievirus Dead Island slaat over naar Playstation Home”

Plaats een reactie