Dead Island: releasedate, E3 trailer en Special Editions

Special Pre-order Edities van Dead Island
De eerste trailer van Dead Island hakte er in, sindsdien lijkt de hele wereld de wachten op de zombie-uitbraak op het tropische eiland Banoï. Maar voor hoelang? 94 dagen, op Dead Island verschijnt op 9 september 2011 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Special Pre-order Editions

Omdat niemand kan of wil wachten, beloont uitgever Deep Silver ons met twee pre-order edities.
Pre-order Edition Dead Island: Deze versie bevat naast het spel ook als bonus de ‘Bloodbath’ Arena downloadable content. In vier verschillende arena’s moet je (1 tot 4 spelers) zien te overleven als hordes zombies op je afkomen. In deze modus verdien je ook XP, welke je kunt gebruiken in de campaignmodus. En geheel in stijl bevat deze editie een exclusief wapen: The Brain Wave Bomb. Deze extra content is later te koop voor €10.
Special Pre-order Edition Dead Island bevat daarbovenop een blauwdruk voor een speciaal wapen ‘The Ripper’, een combinatie tussen een honkbalknuppel en een cirkelzaag, waarmee je de zombies lekker kunt neerknuppelen en ze laten doodbloeden. Alleen spelers die de special edition hebben gekocht zullen dit wapen kunnen maken, maar ze kunnen het wél aan vrienden geven.

Zombies overvallen nietsvermoedende vakantieganger op het tropische eiland Banoï, vier personen blijken resistent tegen het virus te zijn en zullen proberen andere vakantieganger van deze zombie-uitbraak te redden. Dead Island wordt een gruwelijke zombiesloper ontwikkeld door het Poolse Techland en is een RPG gecombineerd met first persoon man-op-man gevechten. Het spel bevat een single player modus en een 2 tot 4 speler coöpmodus. Lees ook onze preview.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Dead Island verschijnt op 9 september 2011 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Dead Island: releasedate, E3 trailer en Special Editions”

Plaats een reactie