Dead Island: releasedate, E3 trailer en Special Editions

Special Pre-order Edities van Dead Island
De eerste trailer van Dead Island hakte er in, sindsdien lijkt de hele wereld de wachten op de zombie-uitbraak op het tropische eiland Banoï. Maar voor hoelang? 94 dagen, op Dead Island verschijnt op 9 september 2011 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Special Pre-order Editions

Omdat niemand kan of wil wachten, beloont uitgever Deep Silver ons met twee pre-order edities.
Pre-order Edition Dead Island: Deze versie bevat naast het spel ook als bonus de ‘Bloodbath’ Arena downloadable content. In vier verschillende arena’s moet je (1 tot 4 spelers) zien te overleven als hordes zombies op je afkomen. In deze modus verdien je ook XP, welke je kunt gebruiken in de campaignmodus. En geheel in stijl bevat deze editie een exclusief wapen: The Brain Wave Bomb. Deze extra content is later te koop voor €10.
Special Pre-order Edition Dead Island bevat daarbovenop een blauwdruk voor een speciaal wapen ‘The Ripper’, een combinatie tussen een honkbalknuppel en een cirkelzaag, waarmee je de zombies lekker kunt neerknuppelen en ze laten doodbloeden. Alleen spelers die de special edition hebben gekocht zullen dit wapen kunnen maken, maar ze kunnen het wél aan vrienden geven.

Zombies overvallen nietsvermoedende vakantieganger op het tropische eiland Banoï, vier personen blijken resistent tegen het virus te zijn en zullen proberen andere vakantieganger van deze zombie-uitbraak te redden. Dead Island wordt een gruwelijke zombiesloper ontwikkeld door het Poolse Techland en is een RPG gecombineerd met first persoon man-op-man gevechten. Het spel bevat een single player modus en een 2 tot 4 speler coöpmodus. Lees ook onze preview.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Dead Island verschijnt op 9 september 2011 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Yeah! Met een kater op zombies jagen, wat wil je nog meer?
(Alvast een nieuwe pc bestelt)

Daan
Daan
12 jaren geleden

Ziet er echt geweldig uit. Kan niet wachten!

RDJ134
RDJ134
12 jaren geleden

Eén van de weinige games waar ik dit jaar echt naar uit kijkt, hoewel Dead Rising Off Record ook een titel is die ik heel graag wil spelen.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Haha, ergste kater ooit. Ik hoop dat ik in september wat meer geld te besteden heb 😛

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x