Dead Island: wie is Sam B.? (biografie en screenshots)

dead island: sam b artwork

dead island: sam b.
Uit Sam B’s geschiedenis blijkt meer over de illustere achtergrond van de ooit beroemde rapper, nu vergane glorie. Hoe komt hij op Dead Island?

Biografie Sam B:
Als een one-hit-wonder rapper met afnemende roem wordt Sam B geboekt door het Royal Palms Resort Hotel om zijn bekende nummer “Who do You Voodoo?” op een luxe feest te zingen. Hij grijpt deze kans op dit optreden met beide handen aan.

Eens sterk, vol zelfvertrouwen en trots, heeft Sam B nu een onrustig verleden met een geschiedenis van drugs- en alcoholmisbruik doordat zijn privéleven is gevangen in een web van valse vrienden en slechte adviseurs.

Als hij probeert om de brokstukken aan elkaar te lijmen en wat extra geld te verdienen ziet hij zichzelf plotseling omringd door een hoop andere problemen…

Rapper Sam B. is één van de vier karakters uit game Dead Island waarin een vakantieparadijs te maken krijgt met een vervelende zombie-uitbraak. Eind 2011 komt het spel uit voor PC, Xbox 360 en Playstation 3.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Dead Island: wie is Sam B.? (biografie en screenshots)”

  1. Ja, nee, helemaal verkeerd. Bij een zombie uitbraak moet je geen losse kleding aantrekken, want dan kunnen ze je makkelijk vastgrijpen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie