Dylan Dog: Dead of Night – Trailer

In Dead of Night is Dylan Dog als privédetective gespecialiseerd in paranormale verschijningen. Als hij met zijn collega de verdwijning van een vriend gaat onderzoeken in New Orleans, krijgen ze te maken met weerwolven, vampieren, mensen en zombies, die niet van harte aan het onderzoek willen meewerken.

De horrorfilm Dylan Dog: Dead of Night geregisseerd door Kevin Munroe, met rollen van Brandon Routh. Sam Huntington en Taye Diggs, is gebaseerd op een gelijknamige Italiaanse comicserie van Tiziano Sclavi, die overigens niet heel blij lijkt te zijn met het resultaat.

De trailer is vrijgegeven om de film bij de distributeurs bekend te maken en hoopt het productiehuis dat deze Dylan Dog: Dead of Night naast in Italië op 29 oktober ook nog dit jaar elders in de wereld vertoond zal worden. Maar zo goed lijkt de trailer nu ook weer niet, een vergelijking naar Buffy the Vampire Slayer in zowel stijl als kwaliteit is snel gemaakt…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marioten
marioten
12 jaren geleden
1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x