Het verhaal achter Dead Rising 3 in nieuwe trailers

dead-rising-3-xbox-one

De strijd tussen die nieuwe consoles staat op uitbarsten en daarbij horen ook een aantal exclusieve games. Dead Rising 3 is één van de titels die samen met Microsofts Xbox One verschijnt, dit in tegenstelling tot het succesvolle tweede deel van de reeks. Deze trailers leren ons meer over het verhaal van de nieuwe game, met de nieuwe hoofdrolspeler Nick Ramos en in geheel nieuwe stad: Los Perdidos.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het derde deel van de blockbuster Dead Rising franchise is terug, exclusief voor Xbox One. Ervaar de realistische wereld met intense actie, meer zombies dan ooit te voren en ongekende mogelijkheden om je personages en wapens aan te passen. Maak je klaar voor een nieuwe generatie spannende zombieslagvelden.

Alles kan als wapen dienen in Dead Rising 3. Ontdek de stad Los Perdidos die wemelt van de zombies en zoek een ontsnappingsroute voordat een militair wapen de hele stad en iedereen die daar verblijft van de kaart veegt. Door de intense actie en de ongekende mogelijkheden om wapens en personages aan te passen beleef je Dead Rising 3 op het puntje van je stoel zoals je nooit eerder hebt meegemaakt, terwijl je op ontdekking gaat, de straten afstruint en vecht om te overleven in een wereld die op de rand van de ondergang verkeert.

Kenmerken:
– Meer zombies dan ooit te voren: Als speler sta je tegenover verpletterende horden zombies met oneindig veel variatie, afschrikwekkende details en een gemeenschappelijke kennis.
– Volledig nieuwe stad in een oneindig grote wereld: Zoek je weg in de stad Los Perdidos terwijl je volop in actie blijft en ondergedompeld wordt in fantastische decors.
– Alles kan als wapen dienen: Creëer je eigen wapens om zombies te vernietigen door honderden
mogelijke wapens te combineren.
– SmartGlass: Gebruik je Xbox SmartGlass apparaat om toegang te krijgen tot exclusieve missies, nieuwe wapens en nog veel meer.
– Kinect: Met Kinect hoort de horde zombies ook wat er zich in jouw woonkamer
afspeelt, niet alleen wat er op het scherm gebeurt. Durf jij het licht uit te
doen en verder te spelen…..?

Dead Rising 3 komt tegelijkertijd met de Xbox One uit, in Amerika is dat volgende week, in Nederland is dat begin april 2014.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie