Nieuwe Dead Rising 4 trailer + remasters deel 1 & 2!

FRANK_WEST_Infographic_Dead-Rising-4De hoofdrol in het vierde deel van de zombie-vermoord-simulator is opnieuw weggelegd voor Frank West (‘I’ve covered wars, you know‘). Frank heeft de beschikking over nieuwe wapens en zal deze nodig hebben om de verschillende soorten zombies van z’n lijf te houden.

Zo kan Frank gebruikmaken van een hip Exosuit, die hem in staat stelt om dingen te doen als parkeermeters uit de grond rukken om daar flink wat zombies mee plat te slaan. Je kunt er ook blenders aan hangen, want het combo systeem keert ook terug. Zo kun je je weer naar hartelust uitleven met overal vlammewerpers en kettingzagen aan te bevestigen.

Dit zal nodig zijn ook, want naast de bekende zombies zijn er ook nieuwe, gevaarlijke types. De Fresly Infected, mensen die voor je ogen turnen, zijn een stuk aggressiever en taaier. De Evo gaat nog een stapje verder en gebruikt slimme tactieken zoals dekking zoeken.

Return to Willamette: Behind the Scenes with Dead Rising 4

Dead Rising 4 komt op 6 december uit op Xbox One en PC, en hoogstwaarschijnlijk later ook voor de PlayStation 4.

Remasters van Dead Rising 1 en 2 op komst

Meer Dead Rising nieuws: Er komt een bundel met remasters van Dead Rising 1, 2 en 2: Off the Record.

Genoeg te genieten dus voor Dead Rising-fans. Het origineel stamt uit 2006 en introduceerde journalist Frank West. Het vervolg kwam uit in 2010 en had Chuck Greene in de hoofdrol. Omdat de Frank West toch meer fans had kwam daar al een soort remake van uit: Off the Record, ditmaal met Frank als ster. Alle delen zullen dus later dit jaar speelbaar zijn op de huidige consoles.

De datum is nog niet officieel, maar de geruchten gaan dat beide games op 17 september uit zullen komen op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie