Dead Rising 2: Naast zombies ook Playboy Bunnies

In september komt dan eindelijk het langverwachte vervolg op het Xbox-spel Dead Rising uit, ook voor de Playstation 3 en PC. En het goede nieuws is dat uitgever Capcom een samenwerking met Playboy is aangegaan. Xbox 360 bezitters kunnen overigens al een paar weken eerder genieten met een exclusieve prequel: Case Zero.

Voor de downloadable content Dead Rising: Case Zero, die het gat in het verhaal tussen Dead Rising en het vervolg moet dichten, zul je een klein bedrag moeten neertellen, waarvoor de speler ongeveer 3 uur zombies kan afslachten. Case Zero speelt zich een paar jaar na het eerste deel van de zombieslasher Dead Rising af in het woestijnstadje Still Creek en introduceert de nieuwe hoofdrolspeler Chuck Greene en zijn dochtertje tijdens een zombie uitbraak.

Dead Rising 2: Case Zero - E3 Trailer

Of de exclusieve Xbox only prequel Playboy Bunnies zal bevatten is niet bekend, maar zeker is dat Capcom voor Dead Rising 2 wel degelijk een samenwerking is aangegaan met het ooit zo succesvolle imperium van Hugh Heffner. Her en der zullen in het spel billboards met Playboycovers uit de afgelopen 57-jaar staan, Chuck krijgt als hij de Playboy magazine vindt, net als met andere magazines, een speciale power-up en Fortune City is met uitstek dé natuurlijk omgeving van de Playboy Bunnies.

Dead Rising Case Zero (xbox360) zal in juli op Xbox live komen te staan, Dead Rising 2 (xbox360, ps3, pc) zal in september uitkomen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie