Trailer Dead Season; if you can’t beat them, eat them!

Een jaar na de zombie-uitbraak is de wereldbevolking gehalveerd, twee overlevenden zoeken hun toevlucht op een onbewoond eiland en hopen op een betere toekomst. Het eiland is toch niet verlaten en ze sluiten zich aan bij een groep andere bewoners. Helaas blijkt het eiland even dodelijk als het vaste land.

De film Dead Season is nu in post-productie en zal ergens volgend jaar uitkomen. Hoewel het een standaard verhaaltje lijkt, het Dead Season een aantrekkelijke stijl om in de gaten te houden.

[vimeo 15247156 w=620 h=349]
(via Menno)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Trailer Dead Season; if you can’t beat them, eat them!”

  1. Kan heel gaaf zijn 🙂 Wel duidelijk te zien dat ’t low budget is, maar als ze goed met geld omgaan is er natuurlijk veel mogelijk. Dan zal het dus waarschijnlijk vooral aan de acteurs liggen of dit een goede film is of niet. Ik ben benieuwd 🙂

    Beantwoorden
  2. De tagline is dan wel supercheesy, en ook al ziet het er een B-film uit (valt enkel uit te maken bij de acteurs, want de gore ziet er best goed uit), mja laat maar komen dan. Niet te veel oeverloos gezwam en een hoog tempo kunnen hier wel iets van maken; het stuk met die headcams, dat haat ik in de meeste films.

    Beantwoorden
  3. Ziet er wel uit als een gigantische cliché zombiefilm, ik zal hem zowiezo niet overslaan aangezien ik dat bij geen enkele zombie flick doe,, maar zeer weinig kans dat dit een goede gaat worden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie