Trailer Dead Season; if you can’t beat them, eat them!

Een jaar na de zombie-uitbraak is de wereldbevolking gehalveerd, twee overlevenden zoeken hun toevlucht op een onbewoond eiland en hopen op een betere toekomst. Het eiland is toch niet verlaten en ze sluiten zich aan bij een groep andere bewoners. Helaas blijkt het eiland even dodelijk als het vaste land.

De film Dead Season is nu in post-productie en zal ergens volgend jaar uitkomen. Hoewel het een standaard verhaaltje lijkt, het Dead Season een aantrekkelijke stijl om in de gaten te houden.

[vimeo 15247156 w=620 h=349]
(via Menno)

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Kan heel gaaf zijn 🙂 Wel duidelijk te zien dat ’t low budget is, maar als ze goed met geld omgaan is er natuurlijk veel mogelijk. Dan zal het dus waarschijnlijk vooral aan de acteurs liggen of dit een goede film is of niet. Ik ben benieuwd 🙂

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

De tagline is dan wel supercheesy, en ook al ziet het er een B-film uit (valt enkel uit te maken bij de acteurs, want de gore ziet er best goed uit), mja laat maar komen dan. Niet te veel oeverloos gezwam en een hoog tempo kunnen hier wel iets van maken; het stuk met die headcams, dat haat ik in de meeste films.

Bigbangtheory
Bigbangtheory
12 jaren geleden

Ziet er wel uit als een gigantische cliché zombiefilm, ik zal hem zowiezo niet overslaan aangezien ik dat bij geen enkele zombie flick doe,, maar zeer weinig kans dat dit een goede gaat worden.

Menno
Menno
12 jaren geleden

Thanks voor de mention. Komen veel mooie zombiefilms op ons af, ja!

Jaimy
Jaimy
12 jaren geleden

Ziet er niet eens zo slecht uit, zombiefilms zijn altijd leuk om te kijken.

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x