Dead Set – Big Brother mét zombies

Engeland heeft een probleem; de doden komen tot leven en vallen de levenden aan, de zombie uitbraak verspreidt zich snel.

Een kleine groep mensen maakt zich niet druk om de zombies, ze zijn de inwoners van het Big Brotherhuis en zijn volledig afgeschermd van de buitenwereld.

Big Brother mét zombies

De Engelse serie Dead Set is een korte serie (5 afleveringen), waarin de paniek en handelingen gedurende de zombie-uitbraak behoorlijk realistisch worden gespeeld. Waar veel zombieproducties inzetten op humor, is het de realiteit beangstigd goed.

De Big Brother spelers vermoeden in eerste instantie dat de zombie-uitbraak een nieuwe opdracht is van de regie. Als de arrogante productieleider het huis binnenkomt, maakt het de sfeer nog ongemakkelijker.

Gedurende vijf afleveringen van deze heerlijke zombie horrorserie zit je werkelijk op het puntje van je stoel. Overigens spreekt de regisseur nog van een minpuntje, hij wilde zelf graag ook als zombie meespelen: “What was frustrating was that I couldn’t be a featured zombie, I had to be a B-list zombie.”

Dead Set, zombie serie, horror, big brother

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie