Dead Snow-regisseur werkt aan ´Intruders´ voor Netflix

Intrudersis het volgende project van Tommy Wirkola, de Noorse schrijver en regisseur die bekend is door zijn Noorse satirische horrorfilm Dead Snow (Noors: Død snø) uit 2009 en het vervolg daarop genaamd Dead Snow 2: Red vs. Dead (Noors: Død snø 2) in 2014. Maar ook zijn fantasy-/horrorfilm Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013) viel in de smaak.

Plot

Een moeder is samen met haar dochter ontsnapt aan haar gewelddadige man en houdt zich daarom schuil samen met haar dochter in een verafgelegen huis. Het is daarentegen nog maar het begin van een nieuwe nachtmerrie, want hun schuilplaats wordt belaagd door inbrekers. Zij zijn op zoek naar goud dat vermoedelijk ergens in het huis ligt.

Blumhouse Productions heeft de afgelopen jaren veel succesvolle low-budget horror films geproduceerd zoals Get Out, Insidious, The Purge, Split, Paranormal Activity, Sinister, Happy Death Day en Truth or Dare. Nu is Blumhouse in gesprek met Tommy Wirkola om de thriller Intruders te financieren, dat meldt Deadline.

De productie zal volgens Deadline deze zomer van start gaan. Adam McKay en Kevin Messick zullen produceren voor Gary Sanchez Productions (The Other Guys). Wirkola heeft nog steeds plannen om een vervolg te maken op zowel Dead Snow als op Hansel & Gretel: Witch Hunters. We gaan het zien!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Dead Snow-regisseur werkt aan ´Intruders´ voor Netflix”

Plaats een reactie