Deadlight krijgt Director’s Cut voor PS4, Xbox One en PC

Directors Cut DeadlightOverwin je angsten, voordat ze jou overwinnen. Deadlight, de iconisch zombie-ervaring klimt opnieuw uit het graf om nog dodelijker toe te slaan op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deadlight: Directors Cut is voortgekomen uit een samenwerking tussen Tequila Works & Abstraction Games, en levert de definitieve Deadlight-ervaring op 21 juni 2016. De game verschijnt zowel in de winkels als digitaal voor € 19,99.

Deadlight speelt in een apocalyptisch 1986 en vertelt het verhaal van Randall Wayne, een introverte en enigszins paranoïde survivor die op zoek gaat naar zijn geliefden in een wereld die door zombies is verscheurd. Van de verwoeste straten van Seattle, door de rottende onderbuik van de stadsriolen en in de overblijfselen van een verlaten stadion, speur je naar de vluchtplaats die ‘safe point’ wordt genoemd. Overwin pittige platformuitdagingen en levensgevaarlijke confrontaties met zombies. Gebruik je schaarse kogels om de ondoden van je pad te knallen, of benut je omgeving om ze ongezien voorbij te sluipen. Vechten is niet altijd de oplossing, zeker niet tegen de wezens die bekend staan als ‘shadows’, de wandelende resten van gestorven mensen.

Deadlight: Directors Cut trailer

Deadlight: Directors Cut komt naar de Xbox One, PC en – als eerste Sony-systeem – PlayStation®4. Deze versie verbetert de mix van platformactie en survival horror in elk opzicht, waarbij de superieure besturing, nieuwe animaties en volledige 1080p-resolutie nog maar het begin zijn. Spelers kunnen in Deadlight: Directors Cut ook genieten van een heel nieuwe spelvariant – de ‘Survival Arena’ wordt een van Randalls zwaarste beproevingen ooit.
Deadlight Directors Cut
Kenmerken
– Deadlight komt voor het eerst naar een PlayStation! Op 21 juni 2016 wordt het spel gelanceerd door PlayStation4, Xbox One en PC.
– Deadlight: Directors Cut verbetert het origineel in vrijwel alle opzichten. Zo verschijnt de game op alle platformen in 1080p resolutie, inclusief verbeterde besturing en animaties.
Vecht voor je leven tegen Randalls dodelijkste zombie-beproeving ooit in de nieuwe ‘Survival Arena’ mode!
Deadlight

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie