Deadpool & Zombies

Al eerder verscheen Night of the Living Deadpool bij Dark Dragon Books en sinds deze week is ook de comic Return of the Living Deadpool in het Nederlands verkrijgbaar bij de uitgever.

Beide verhaallijnen zijn in twee delen verschenen, terwijl de originele Amerikaanse comics in 2014/2015 het dubbele aantal nodig had. Wees gewaarschuwd, dit is niet een standaard horror-/zombieverhaal.

In Night of the Living Deadpool ontwaakt de antiheld uit een vreetcoma en ontdekt dan dat New York City is overspoeld met half-sentimentele zombies! Hoewel ze de levenden niet willen opvreten, staan ze ook niet te springen om te verhongeren. Kan de held met de grote bek niet de held in hun grote bek worden?

In Night of the Living Deadpool werd de wereld overspoeld door zombies. Deadpool vond een ‘oplossing’: elke zombie die een stuk van Deadpool opat… veranderde in nóg een Deadpool. Eind goed al goed? Nee, natuurlijk niet! Want wat is erger dan een horde hongerige zombies? Inderdaad, een horde Deadpools!

Lees jij veel horrorcomics?

Interessant artikel?

1 gedachte over “Deadpool & Zombies”

  1. Ik lees helemaal een strips, maar soms kunnen er wel aardige films uit voorkomen.
    In dit kader moest ik gelijk denken aan “Pride & Prejudice & Zombies”. Ik denk dat ik één van de weinige mensen ben die deze ook in de bios hebben gezien en aan de DVD was nog niet gemakkelijk te komen, maar ook dat is gelukt.
    Wat mij betreft een goede tip voor een leuk avondje 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie