Dead Rising 2: Off the Record trailer

Wat als Frank West de hoofdrolspeler was van Dead Rising 2? Er zijn spelers die liever hadden gezien dat de hoofdrolspeler uit het originele XBox-spel ook in deel 2 speelbaar was en vinden de nieuwe hoofdrolspeler in het door zombies overspoelde Fortune City, Chuck Greene, maar een eikel. Fotojournalist Frank West vertelt in Dead Rising 2: Off the record zijn verhaal, een verhaal dat nooit plaatsvond, maar zoals hij het graag had gezien.

Vandaag krijgen we een klein stukje van de fantasie van Frank West te zien en dat van de gamers, want het wapen waarmee hij hier de zombies afslacht, de Electric Crusher, is bedacht door fans via de Dead Rising website Tape It Or Die.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Tijdens de ontwikkeling van Dead Rising 2 heeft Capcom het aantal zombies omlaag geschroefd, het spel zou door de grote hoeveelheid onspeelbaar worden. Maar Frank West is een stuk sterker en heeft meer ervaring dan Chuck Greene, reden voor Capcom om in Off The Record toch zo’n 30% meer zombies te stoppen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Dead Rising 2: Off the record wordt geen DLC, maar een volwaardige game en zal halverwege oktober in de winkels liggen voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Interessant artikel?

Plaats een reactie