Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Frank West in Fortune City? Dead Rising 2: Off The Record

Een verrassende move van Capcom, dát er een nieuwe Dead Rising game komt er niet verwonderlijk, maar dat dit een losstaande uitbreiding van Dead Rising 2 wordt weer wel.

Frank West is back in the game!

Capcom heeft besloten op de held en fotograaf uit het eerste deel van de zombieslachtende game, Frank West, ook naar het gok- en entertainmentwalhalla Fortune City te sturen. Het spel zal zich tegelijk afspelen met het verhaal van Chuck Greene; Forget what you know about Dead Rising™ 2, ‘Frank West is back in the game!’

Naast een flinke technische upgrade zal de nieuwe Dead Rising 2 een nieuw verhaal en nieuwe missies bevatten met ook een reeks aan nieuwe vijanden, combo-wapens en voertuigen. Bekend en terug uit het eerste deel is het halen van Prestige Points, door het maken van foto’s.

In tegenstelling tot Case West en Case Zero wordt Dead Rising 2: Off The Record een volledige uitgebreide game en zal in het najaar uitkomen voor PS3, Xbox360 en PC.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie