Luister de podcast HorrorPraat via Spotify, Apple iTunes of via Petje.Af.

Dead Rising 2: introduceert ‘Off The Record’-modus

Dead Rising 2: Off The Record - sandbox
Alle Dead Rising games hadden tot nu toe een strikte storyline met een stevige tijdsdruk. Het was eigenlijk niet mogelijk om even rustig te genieten en de gebieden te verkennen. Op verzoek van de fans, zo laat Capcom weten, krijgt Dead Rising 2: Off The Record een sandbox-mode, waarin de tijd van de verhaallijn niet doorloopt met een reeks nieuwe opdrachten en minigames.

In de onderstaande trailer krijg je een goed beeld van deze nieuwe modus met daarin de nieuwe uitdagingen zoals ‘Rumble in the Jungle’, ‘Chop Suey’ en ‘Silver Strip Smackdown’. Elke minigames heeft een online leaderboard ondersteuning én het geld dat het oplevert kun je in de storyline-modus weer gebruiken. De Sandbox-modus is voor zowel singleplayer als coöp.

Dead Rising 2: Off The Record is een hervertelling van de gebeurtenissen in Fortune City door de hoofdrolspeler uit deel 1, Frank West, en is vanaf 14 oktober in Europa te koop voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LT_hvNsoepA?rel=0&w=620&h=378]

Gamers, volg ons op ons Twitch-kanaal!

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

Plaats een reactie

//