Dead Rising 2: introduceert ‘Off The Record’-modus

Dead Rising 2: Off The Record - sandbox
Alle Dead Rising games hadden tot nu toe een strikte storyline met een stevige tijdsdruk. Het was eigenlijk niet mogelijk om even rustig te genieten en de gebieden te verkennen. Op verzoek van de fans, zo laat Capcom weten, krijgt Dead Rising 2: Off The Record een sandbox-mode, waarin de tijd van de verhaallijn niet doorloopt met een reeks nieuwe opdrachten en minigames.

In de onderstaande trailer krijg je een goed beeld van deze nieuwe modus met daarin de nieuwe uitdagingen zoals ‘Rumble in the Jungle’, ‘Chop Suey’ en ‘Silver Strip Smackdown’. Elke minigames heeft een online leaderboard ondersteuning én het geld dat het oplevert kun je in de storyline-modus weer gebruiken. De Sandbox-modus is voor zowel singleplayer als coöp.

Dead Rising 2: Off The Record is een hervertelling van de gebeurtenissen in Fortune City door de hoofdrolspeler uit deel 1, Frank West, en is vanaf 14 oktober in Europa te koop voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LT_hvNsoepA?rel=0&w=620&h=378]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x