Humor en horror in MTV’s Death Valley trailer

Undead Task-Force - dead valley

MTV en horrorseries? De trailer van Teen Wolf beloofde ons weer een romantische softhorror à la Twilight met een licht vleugje horror. Vandaag presenteerde MTV de trailer voor een andere horrorcomedy, maar zonder de trailer te zien is het geheel al veel belovend. De serie Death Valley is bedacht door Spider One, ook wel bekend als Michael David Cummings of als de broer van Rob Zombie. En daarnaast wordt een flink aantal afleveringen geregisseerd door master of youtubehorror Drew Daywalt.

Death Valley gaat over een nieuw onderdeel van de politie in Los Angelos, de Undead Task Force (UTF) genaamd. Zij moeten de vampieren, weerwolven en zombies in het gareel houden die in California’s San Fernando Vallei een ‘normaal’ leven leiden. In documentaire stijl volgen we deze agenten in hun spannende, maar ook grappige dagelijkse werkzaamheden.

In Death Valley spelen Tania Raymonde (Lost), Bryan Callen (The Hangover), Caity Lotz (Mad Men), Bryce Johnson (Sleeping Dogs Lie) rn Texas Battle (Final Destination 3) en Charlie Sanders en wordt eind augustus op de Amerikaanse MTV uitgezonden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Humor en horror in MTV’s Death Valley trailer”

  1. Ik snap best dat Teen Wolf voor de echte horrorfan maar een slappe hap is en niks met horror te maken heeft, maar het predicaat ‘à la Twilight’ is onterecht: Teen wolf heeft namelijk wel een goed plot, vermakelijke dialogen en acteurs die kunnen acteren (oké, het is geen Oscarmateriaal) en een vleugje horror dat voor zo’n schijterik net genoeg is.

    Nog een griezelige dag gewenst.

    Beantwoorden

Plaats een reactie