Geen The Mountains Of Madness voor Del Toro maar Pacific Rim

Guillermo Del ToroGuillermo Del Toro’s droomproject is in duigen te gevallen, al jaren hoopt hij Lovecrafts At The Mountains Of Madness te verfilmen en eind vorig jaar kreeg hij daarbij hulp van James Cameron. Genoeg reden voor Universal om in het project te stappen en Tom Cruise zou mogelijk een rol in de film gaan spelen.

Het leek er op dat de opnames van At The Mountains Of Madness deze zomer van start zouden gaan, maar in plaats van deze geruchten te bevestigen, kwam regisseur Del Toro met het tegenovergestelde bericht: The opposite- Dead. G.. De reden? Universal heeft geen zin in een film die $150 miljoen gaat kosten en een adviesleeftijd zal krijgen van 18.

Maar dat is niet de enige reden zo lijkt het, Guillermo Del Toro gaat namelijk Pacific Rim voor Legendary Pictures/Warner Bros regisseren. Pacific Rim is geheel toevallig ook een monsterfilm, geschreven door Travis Beachem, en speelt zich af in de toekomst waar men zich op aarde moet verdedigden tegen deze wezens. De opnames hiervoor staan voor september in de planning.

Voorlopig geen Lovecraft, maar wel een monsterfilm voor Guillermo Del Toro dus.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie