Guillermo Del Toro presenteert de trailer van Mama!

In 2008 maakte Andres Muschietti de korte Spaanse horrorfilm Mamá. Een jaar later werd bekend dat Guillermo Del Toro hier een avondvullende horror van wilde maken, maar het werd a vrij snel weer stil rond dit project.

Tot deze week, met de uitgave van eerste trailer van Guillermo Del Toro presents Mama. Presents, want Del Toro is producent, de regie van de bovennatuurlijke thriller in handen van Andres Muschietti.

Nadat hun vader hun moeder vermoordt, verdwijnen de zusjes Victoria en Lilly in de buitenwijken van het dorp. Vijf jaar lang zoekt hun oom Lucas naar de meisjes, ze worden uiteindelijk gevonden in een verlaten hut. Als hij de meisjes opneemt in zijn gezin wordt duidelijk dat er meer mee is gekomen uit die hut.

Mama zal begin 2013 in Amerika uitkomen, over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Mama Official Trailer #1 (2012) - Guillermo Del Toro Horror Movie HD

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Don Julio
10 jaren geleden

Met dezelfde regisseur als het briljante origineel :-). Helaas niet in het Spaans, dat werkt toch sterk voor horror, en ook de goudvis heb ik in de trailer niet gezien, maar dit wordt er een die ik zeker moet zien.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x