Details over Stranger Things 4 onthuld! Wie is die oude bekende?

Stranger Things 4 komt eraan!

Eindelijk, we kunnen weer naar de Upside Down! Stranger Things 4 is in aantocht. De bedenkers van deze serie, The Duffer Brothers, hebben ons via een brief laten weten wanneer het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt en wat fans kunnen verwachten van deze ode aan eighties horror in het algemeen en Stephen King in het bijzonder. Die brief, en een trailer waarin we een oude bekende terug zien vind je hier!

Het verhaal van Stranger Things 4

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down. Meer lees je in de brief die The Duffer Brothers tweeling Matt en Ross, die Stranger Things bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd hebben, hebben verspreid:

brief van de makers van Stranger Things

Wanneer komt Stranger Things 4 uit?

Stranger Things 4 wordt in 2 delen gehakt, Volume 1 en 2. Volume 1 is vanaf 27 mei 2022 exclusief beschikbaar op Netflix. Volume 2 volgt vanaf 1 juli. Enkele teaser trailers zijn al uit, waaronder deze laatste hieronder waarin we een dood gewaande oude bekende weer terugzien!

Stranger Things 4 | From Russia with love… | Netflix

Zoals je kunt lezen in de brief komt met het hierop volgende seizoen 5 een einde aan de sci-fi horrorserie met powerhouse Eleven en consorten. Dan zijn de kinderen uit seizoen 1 inmiddels volwassen, dus ik ben benieuwd wat de toekomst voor de vrienden in petto heeft!

Interessant artikel?

Plaats een reactie