Devolution: Nieuw boek Max Brooks (World War Z) verschijnt 16 juni

Schrijver Max Brooks brak door met de The Zombie Survival Guide en het vervolg World War Z: An Oral History of the Zombie War. Vooral de verfilming van die laatste door Brad Pitts productiebedrijf leverde zijn werk enorm veel aandacht op. Na een uitstapje met Minecraft: The Island is keert Brooks nu weer terug naar het horrorgenre met Devolution: A Firsthand Account of the Rainier Sasquatch Massacre.

In dit nieuwe boek brengt Max Brooks de dagboeken van Kate Holland in kaart. Ze was inwoner van Greenloop, een eco-gemeenschap in de wildernis van de staat Washington. Alles ecologisch en zeker niet primitief, het was van alle gemakken voorzien; groene stroom, snel internet en over de snelweg in een paar uur in Seattle. Prima leven, totdat de de slapende vulkaan Mount Rainier uitbreekt en de bewoners compleet raken afgesneden van de beschaving. Nu komen ze er achter dat Sasquatch, de indiaanse naam voor Bigfoot, bestaat.

Het boek belooft een overlevingsverhaal, deels bloederige horror, deels wetenschappelijke reis naar de grenzen tussen waarheid en fictie.

De Nederlandse versie In De Val verschijnt 4 augustus en is te reserveren bij Bol of Amazon. Kun je niet zo lang wachten of lees je liever de Engelse versie, klikt dan hier naar Bol of Amazon en ontvang het boek Devolution op 16 juni.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie