Deze week nieuwe demo voor Resident Evil 8?

Resident Evil bestaat 25 jaar en Capcom heeft het er maar druk mee. Je zou bijna vergeten dat volgende maand hun nieuwste AAA titel Resident Evil 8 uitkomt. Er is nu al een demo te spelen op de PlayStation 5, maar er zijn dus geruchten dat er een nieuwe demo aan zit te komen. En die demo is speelbaar op meer apparaten dan alleen maar de PS5.

Recentelijk is door MP1st gelekt dat er een nieuwe demo is geüpload naar de backend van de Playstation Store. Dat betekend dat ie klaar staat, maar nog niet zichtbaar is voor iedereen. De demo is 10 gigabyte groot en heeft support voor remote play, je kan het spel dus streamen naar jouw Playstation Vita, mocht je die hebben. Capcom heeft hier officieel nog niets over gezegd, maar de vorige demo kwam uit net na de showcase van maart. De volgende showcase staat gepland op 15 april, dus het zou zo maar kunnen dat op die datum de nieuwe demo te downloaden is.

Deze nieuwe demo verschilt van de Maiden demo die nu exclusief voor de PlayStation 5. Deze demo bevat gameplay van het uiteindelijke product, waar de Maiden demo een visuele presentatie was wat de game in petto heeft op de PlayStation 5. Vooralsnog lijkt het er op dat de nieuwe demo naar de PC, PlayStation en Xbox platformen komt. Aangezien er ook een Google Stadia versie komt, die nu een leuke pre-order bonus heeft in de vorm van een Chromecast ultra met controller, zou het ook zomaar kunnen zijn dat ook daar een demo verschijnt. Resident Evil 8 verschijnt op 7 mei op PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia.

Resident Evil Showcase | April 2021 – Teaser with Re:Verse

Kijk je donderdag live mee naar de showcase? Wij zijn dan live op Twitch.

Interessant artikel?

2 gedachten over “Deze week nieuwe demo voor Resident Evil 8?”

  1. Ik heb dus even helemaal gemist dat er een PS5 exclusieve demo uitgekomen is! Laat ik nou net vorige week mijn PS5 (eindelijk) hebben gekregen. Die moet ik maar direct gaan checken vanavond!

    Beantwoorden

Plaats een reactie