Serie ‘Diablero’, Mexicaanse Demonenjagers, nu te zien op Netflix

Het verhaal volgt een jonge priester genaamd Ramiro Ventura (Christopher Von Uckermann), die op zoek gaat naar de legendarische demonenjager Elvis Infante. Met hulp van Infante en Nancy Gama, een expert op het gebied van het paranormale die zelf ook over bijzondere krachten beschikt, gaat Ventura in Mexico-Stad de strijd aan met het kwaad. In het eerste seizoen zet het trio alles op alles om een ontvoerd meisje te vinden. Daarbij stuiten ze onder meer op een zwarte markt waar gevangen genomen demonen, engelen en andere bovennatuurlijke wezens verkocht worden, en een ondergronds vechtcircuit.

Afbeeldingsresultaat voor diablero

De Mexicaanse Netflix Orginal serie Diablero is gebaseerd op het boek: El Diablo me obligó, oftewel The Devil Made Me Do It van de Mexicaanse schrijver Francisco Haghenbeck. Diablero werd bedacht en geregisseerd door J.M. Cravioto (El Chapo) en Rigoberto Castaneda (KM 31). De schrijvers van de horror-serie zijn onder anderen Pablo Tebar, Veronica Marza, Gibran Portela, Luis Gamboa, Jose Rodriguez en Daniel S. Sarmiento Laura Arranz.

Seizoen 1 van Diablero is Spaanstalig en heeft 8 afleveringen. De cast bestaat o.a. uit: Christopher von Uckermann, Giselle Kuri, Horacio García Rojas, Dolores Heredia, Humberto Busto, Flavio Medina en Quetzalli Cortés.

Bekijk hieronder de trailer:

Het eerste seizoen van Diablero is sinds nu te zien op Netflix Er is verder nog weinig tot niets bekend over een eventuele seizoen 2.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie