Diablo 4 bèta komt er aan

Goed nieuws! Na lang wachten kunnen we dan toch eindelijk zelf aan de slag met Diablo 4. Deze zaterdag heeft uitgever Activision Blizzard via een post de verschillende data laten weten wanneer wij met het nieuwste deel aan de slag kunnen. Zoals gewoonlijk kunnen de preorders als eerste aan de slag en daarna volgt al snel een open bèta.

Diablo 4
Diablo 4

De extra vroege toegang krijg je dus alleen als je het spel nu al vooraf besteld. Die mensen kunnen al op 17 maart aan de slag en die bèta duurt tot 19 maart. Vervolgens is de rest aan de beurt op 24 tot en met 26 maart. In de bèta kun je jouw avontuur beginnen in Fractured Peaks, het eerste gebied van het spel. Hierin beleef je de proloog en kun je tot en met level 25 spelen. De pc-spelers kunnen hun bèta-code verzilveren via diablo.com/beta, en de console-spelers krijgen een speciale downloadcode die in de store (van de desbetreffende console) ingevoerd moet worden.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Developer update

Op 28 februari zendt Blizzard een Developer Update uit. Hierin kom je meer te weten over de op hand zijnde bèta en leer je meer over de Stronghold- en Armorsystemen van het spel. De stream is te volgen via hun Twitch– en YouTubekanaal en begint om 20.00 uur Nederlandse tijd.

DIABLO 4 New Trailer (2023) Intro Cinematic | 4K UHD
Diablo 4 trailer

Diablo 4 komt op 6 juni uit op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S en PC. De bèta is op alle platformen beschikbaar. Ik ben zeker wel nieuwsgierig en kan niet wachten om het te spelen, maar een preorder vind ik het niet waard. Die bevindingen hoor ik wel van anderen op het internet. Heb jij Diablo 4 in de preorder staan?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie