Horrorfilms van Dick Maas voor het eerst op Bluray!

De Lift, Amsterdamned, Sint, Moordwijven, Quiz en drie Flodder-films zijn vanaf 7 oktober in de boxset ‘Dick Maas Collectie’ voor het eerst op bluray te koop.

Dick Maas Bluray CollectieVanaf 13 oktober draait de nieuwste Dick Maas-film in de Nederlandse bioscopen: PROOI! En eind oktober is er een ‘28th Anniversary Special Screening’ van Amsterdamned in filmhuis Kriterion waar Dick Maas en hoofdrolspeelster Monique van de Ven bij aanwezig zullen zijn. De Halloween/Dick Maas-maand wordt compleet gemaakt met de bluray-uitgave van zijn Nederlandstalige films. Daarnaast zijn De Lift, Amsterdamned en de drie Flodder-films vanaf 1 oktober ook voor het eerst in HD via de bekende VOD-kanalen beschikbaar.

De Lift en de drie hilarische films over de familie Flodder zijn opnieuw gescand vanaf de originele 35mm film, opgefrist en opnieuw gemasterd. Samen met Amsterdamned verschijnen ze voor het eerst in Nederland op Blu-ray. In de boxset zijn uiteraard ook Sint, Moordwijven en Quiz te vinden. Het is niet de complete collectie van de Nederlandse regisseur; de Engelstalige film Do not disturb en Down ontbreken, net als zijn korte en tv-films.

De Dick Maas Collectie verschijnt 7 oktober op DVD (€29,99) en Bluray (€39,99) en lijkt mij zeer de aanschaf waard.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Horrorfilms van Dick Maas voor het eerst op Bluray!”

Plaats een reactie