Huub Stapel is dé Sint!

De Sint masker - Huub StapelHuub Stapel zal de hoofdrol spelen in de horrorfilm Sint van Dick Maas. Ook zal Bert Luppes een hoofdrol in de film krijgen. Vorige week werd al bekend dat Egbert-Jan Weeber en Caro Lenssen als Frank en zijn vriendin Lisa de strijd aan gaan met De Sint. (update: 04/02/10)

Vorige week vroegen we ons af welke acteur op deze foto is te zien, met het masker van de Goedheiligman. Wij vermoedden dat het Huub Stapel is, met als tweede optie Jan DeCleir. Of is het toch iemand anders? Het blijkt het eerste: Huub Stapel.

Dick Maas maakt hoofdrollen ”Sint” bekend

Egbert-Jan Weeber en Caro Lenssen gaan de hoofdrollen spelen in “Sint”, de nieuwe speelfilm van Dick Maas.

De film, waarvan de opnamen op 14 februari starten, heeft al voor heel wat commotie gezorgd. Bij onze Zuiderburen heeft het Sinterklaasgenootschap geprotesteerd tegen de voorgenomen opnamen en ook in Nederland wordt de nieuwe visie van regisseur en schrijver Dick Maas op onze Goedheiligman met gemengde gevoelens ontvangen.

In de film bindt Frank (Egbert-Jan Weeber) de strijd aan met de moordlustige Niklas, een uit de dood herrezen bisschop, die het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling geeft. Frank wordt daarin bijgestaan door zijn vriendin Lisa (Caro Lenssen). Een achtervolging over de besneeuwde daken van Amsterdam vormt een van de hoogtepunten van de film.

De film biedt de spanning, actie en zwarte humor die men van een Dick Maas film gewend is. Het gewelddadige karakter en bloederige scènes maken de film echter ongeschikt voor jeugdige kijkers.

“Sint” wordt geproduceerd door Tom de Mol en Dick Maas. A-Film Entertainment brengt “Sint” op 25 november uit in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie