Dvd recensie: Sint (Dick Maas, 2010)

Jammer dat A-Film niet even lekker uitpakt met veel extra’s, maar de horrorfilm Sint is vermakelijk genoeg om aanschaf te rechtvaardigen.

Cartoon: Skalet recenseert SINT!

Skalet had zich meer voorgesteld van een film van Dick Maas met Huub Stapel. Skalet geeft wekelijks een morbide kijk op de wereld, de mensen en het nieuws.

Sint (dick maas) - Poster

Poster van de SINT! bij volle maan…

De trailer van SINT werd door menigeen erg soft gevonden, de poster geeft de duisternis weer die we op 11 november in Dick Maas’ horrorfilm hopen te zien!

Sint over de daken van Amsterdam

Screenshots uit SINT! van Dick Maas

Op de SINT van Dick Maas moeten we nog wachten tot 11 november. Daarom hierbij een zoethoudertje.

Eens in de 32 jaar… Is het volle maan op 5 december…

sint - dick maas

Eerste Teaser van horrorfilm Sint

De paashaas is net de deur uit, maar Sinterklaas is dit jaar niet seizoensgebonden. Vandaag een kadootje van Dick Maas, de eerste teaser van de horrorfilm Sint.

Horrorfilm Sint - Dick Maas

Sint (Dick Maas): Achter de schermen

zo wordt er gefilmd op de Amsterdamse Wallen, in de duinen bij Schoorl en in Alphen Aan Den Rijn wordt het zelfs Archeon uitgebreid voor opnames

De Sint masker - Huub Stapel

Huub Stapel is dé Sint!

De Sint masker - Huub StapelHuub Stapel zal de hoofdrol spelen in de horrorfilm Sint van Dick Maas. Ook zal Bert Luppes een hoofdrol in de film krijgen. Vorige week werd al bekend dat Egbert-Jan Weeber en Caro Lenssen als Frank en zijn vriendin Lisa de strijd aan gaan met De Sint. (update: 04/02/10)

Lees meer

De Sint - Dick Maas - Krant Belgie

Belgen geschokt over horrorfilm Sint!

Wansmakelijk effectbejag – Zo omschrijft het Sint-Nicolaasgenootschap de film die de Nederlandse regisseur Dick Maas in november 2010 wil uitbrengen.