Dino-horror Deathground gaat van (kick)start

Laatst schreef ik al dat dinosaurussen en horror zo lekker samengaan en dat er zo weinig spellen van zijn. Daar komt ineens snel verandering in, want naast Goner kan ik jullie vertellen dat er nóg een dino-horror aan zit te komen. Deathground heeft een paar dagen geleden succesvol hun Kickstarter project quotum gehaald. Ze wilden 88.000 dollar ophalen en zitten nu, ten tijde van dit schrijven met nog 4 uur te gaan, al op 125.000 dollar. Goner is helaas nog niet zo ver, zij moeten nog een kleine 5000 dollar in 14 dagen.

Met dit mijlpunt gaat maker Jaw Drop Games een aantal nieuwe dinos toevoegen aan het spel: de Allosaurus en de Compsognathus. Geen lieverdjes, ben ik bang. Naast deze twee komt er ook een costume character skin pack én een nieuwe omgeving. Er is nog 1 stretch goal, een 4-speler optie, maar daar zouden ze in 4 uur nog ruwweg 35.000 dollar moeten binnenhalen.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Deathground komt in het derde kwartaal van 2021 naar Steam Early Access.

Deathground Trailer | NEW DINOSAUR SURVIVAL HORROR GAME (Trailer)

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte


Of volg ons op twitter, facebook, steam en via rss.