In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Korte halloweenfilm: Don’t Do It

dontdoit

Yes, het is Halloween! Hoewel we dat natuurlijk dit weekend al uitgebreid gevierd hebben, doen we er vandaag ook nog gewoon aan mee. Een korte horrorfilm die ons laten zien dat je niet moet spotten met pompoenen.

De jaarlijkse korte halloweenfilms van regisseur Adam Green (Hatchet, Frozen, Holliston), Don’t Do It gaat een man die zijn portiek nog even wil versieren voordat Trick or Treaters langkomen voor snoep, hij heeft alleen wat problemen met deze pompoen…

De hoofdrollen zijn voor Chase Williamson (John Dies At The End, The Guest) en Sid Haig (The Devil’s Rejects, Jackie Brown)

Don't Do It! - Adam Green Halloween short film
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//