Korte nederhorror: Doorbijten (Iman de Vries)

Doorbijten - Iman de Vries

Afgelopen jaar toerde de korte Nederlandse film van Iman de Vries de hele wereld over; Imagine Film Festival, Madrid, Indianapolis, Palm Springs en Cannes. En sinds deze week is de film voor iedereen te zien en dat kan ik zeker aanraden!

Bram, een zestienjarige jongen, zit samen met zijn tienjarige zusje Sophie in een caravan. Door de uitbraak van een mysterieus virus veranderen mensen in bloeddorstige en hersenloze monsters.
Lange tijd wisten broer en zus te overleven in hun veilige onderkomen. Wanneer het eten opraakt heeft Bram geen andere keus dan de wijde wereld in te trekken. Tijdens zijn zoektocht naar eten komt hij oog in oog te staan met de gevolgen van de uitbraak.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tonko Bossen (Bram), Sarah Princen (Sophie) en Willem Westermann (gebeten man). Schrijver/regisseur Iman de Vries werd bijgestaan door Joris Bulstra en Jasper Kelderman.

Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x