Duizenden zombies nemen Seattle over

Morgen gaat het gebeuren.. Zombies nemen de macht over in Seattle. Duizenden zombies zullen door de stad paraderen en de plaatselijke bevolking afschrikken.

Waarom de zombies zich in groepen bewegen is niet bekend, maar sinds de eerste zombiewalk 10 jaar geleden nemen de aantallen steeds meer toe en worden de groepen groter.

Ook wordt er wederom een poging gedaan om het Guinness World Record  voor “Largest Gathering of Zombies” te verbreken.

Het huidige record staat op naam van New Jersey met het record van 4,093 zombies. Event Producer Ryan Reiter vertelde ons afgelopen week dat het een gigantische organisatie is om zoveel zombies in toom te houden. Hij wil het record gaan verpletteren met 8.000 bloedlustige zombies!

Naast de zombiewalk zal er ook een Thriller Flashmob en een Fashionably Undead Costume Contest gehouden worden gedurende dit weekend. Dit allemaal onder de noemer Red, White and Dead Zombie Block Party. Dit jaar is het 3de jaar dat dit event wordt georganiseerd door The Fremont Outdoor Movies en Seattle Zombie Walk.

In oktober zullen we meer van deze organisatie gaan horen, omdat dan ook de ZomBcon zal plaatsvinden. Een conferentie met alles, maar dan ook alles over Zombies (en Rose McGowan en True Blood) en heel veel andere fijne horror gerelateerde dingen. Waar we tegen die tijd uiteraard ook aandacht aan zullen gaan besteden.

Voor meer informatie over het wereldrecord en de ZomBcon ga je naar de officiële website: http://www.zombcon.com

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5jbkNSUeXXk&w=620&h=383]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie