Nieuwe trailer Dying Light: Humanity

dying-light-screens

“Vermoorden of vermoord worden,” zeggen ze. Maar is dat wat jij zou doen?

Dat is de vraag in de nieuwste trailer van zombiegame ‘Dying Light’. Artsen, leraren, vaders en zonen… of tenminste, dat waren ze. Nu hebben ze het licht in hun ogen verloren, en zijn ze veranderd in wrede monsters die een grotere dreiging vormen als het nacht wordt. Wanneer buren zich tegen elkaar keren en het gevecht om in leven te blijven nog het enige is om je in leven te houden, wat gebeurt er dan met de mensheid?

Door de jaren heen zijn we gewend geraakt aan het doden van zombies in videogames, maar wie waren deze zombies voordat ze geïnfecteerd raakten? Hebben ze nog steeds een menselijke kant? De ‘Humanity’ trailer wil de realiteit achter zombiefictie aan de kaak stellen en een diepere kijk bieden in wat een zombieëpidemie voor de mensheid zou betekenen.

In de nieuwe trailer van ‘Dying Light’ zien fans wat er over is van de stad Harran, nadat een kwaadaardige uitbraak begint te verspreiden. Wanneer de nacht valt moeten spelers alles op alles zetten om te overleven. Ze zullen zelfs keuzes moeten maken die hen doet twijfelen aan hun eigen menselijkheid.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De game ‘Dying Light’ komt ergens dit jaar uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en PC

Interessant artikel?

Plaats een reactie