Dylan Dog krijgt een onofficiële tv-serie: Dylan Dawn


Dylan Dog is veruit de bekendste Italiaanse gernecomic, waarin paranormal onderzoeker Dylan Dog de strijd met de onderwereld aan gaat. Hollywood produceerde in 2011 de horrorcomedy Dylan Dog: Dead of Night, waar vele fans teleurgesteld over waren. De Oostenrijkse filmmaker Kevin Kopacka komt nu met een miniserie.

Helaas liggen er nog een paar rechten in Hollywood en wordt dit daarom een onofficiële tv-serie. Dylan Dog zal verschijnen als ‘nightmare investigator’ Dylan Dawn. Ook zullen andere karakters Groucho, Inspektor Bloch, Madame Trelkovski, Jenkins, Morgana en Xarabas in een iets andere vorm verschijnen.

Na een ruzie met haar man Corrado, lijkt Morgana’s wereld op een of andere manier anders. Gevangen tussen realiteit en een nachtmerrie, heeft ze geen andere keuze hulp te vragen bij ‘Nightmare Investigator’ Dylan Dawn. Maar kan Dylan haar redden of zal ze voor altijd gevangen zijn in een doolhof van slechte dromen?

DYLAN - new Teaser 2017 (Dylan Dog Series)

De productie van de pilotaflevering Dylan: Dream of the Living Dead is al in volle gang. Filmmaker Kevin Kopacka schrijft, produceert en regisseert samen met Alex Bakshaev. Dylan wordt gespeeld door Ford Everett, Morgana door Denise Ankel en Inspektor Mahlow door Harry Baer. Het is de bedoeling dat de pilot in april online gratis zal worden uitgebracht.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie