E3: verlaat Life is Strange-vervolg de duisternis?

De Franse gameontwikkelaar Dontnod heeft een duidelijke voorliefde voor duistere werelden. Want dacht ik dat de vrijdag aangekondigde game Twin Mirror de spirituele opvolger was van Life is Strange, tijdens de Microsoft E3-persconferentie werd de Awesome Adventures of Captain Spirit getoond.

De duisternis lijkt wel een beetje verdwenen, maar heel veel willen de ontwikkelaars ook niet vrijgeven. Awesome Adventures of Captain Spirit is een playable teaser voor Life is Strange 2. De demo is vanaf 26 juni gratis te downloaden en volledig losstaand van Life is Strange 1. De hoofdpersoon is Chris, een 10-jarige jongetje die wordt verwaarloost door zijn vader. In zijn eigen wereld speelt hij dat hij een superheld is. Totdat er iets bijzonders gebeurt…

Captain Spirit Announce Trailer [E3 2018]

De game Awesome Adventures of Captain Spirit is dus een teaser (playable demo) op Life is Strange, maar alleen in de zin dat het zich in dezelfde wereld afspeelt. De ontwikkelaars proberen hiermee ook of het nieuwe hoofdpersonage aanslaat en of de nieuwe richting wordt geaccepteerd door het publiek. Ze zien veel potentie is deze wereld (niet gelimiteerd tot Arcadia Bay) waar normale verhalen een vreemde twist hebben. Hoe Awesome Adventures of Captain Spirit is verhouding staat tot Life is Strange 2 wil Dontnod niet bekend maken. Wel worden een paar keuzes meegenomen naar het volledige spel.

The Awesome Development of Captain Spirit [E3 2018] [ESRB]

Awesome Adventures of Captain Spirit is vanaf 26 juni gratis te downloaden voor Xbox One, Playstation 4 en PC/Steam.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x