E3: Twin Mirror, trailer voor psychologische thriller/adventuregame

Ontwikkelaar DONTNOD bracht ons een jaar geleden al de adventuregame Life is Strange, deze week Vampyr en nu kunnen we uitkijken naar hun volgende duistere game: Twin Mirror. De trailer die voor de E3 is gemaakt maakt nieuwsgierig:

Spelers kruipen in de huid van Sam, een 33-jarige onderzoeksjournalist die een heftig liefdesverdriet probeert te overwinnen, die terugkeert naar huis om een oude vriend te begraven. Als Sam op een ochtend wakker wordt in zijn motelkamer met een bebloed t-shirt en geen herinneringen wat de vorige nacht is gebeurd, gaat hij op een spannend onderzoek om de waarheid te ontdekken, met zijn geest als enige wapen. Twin Mirror biedt de mogelijkheid om in de pijnlijke herinneringen van Sam te duiken om het onderzoek persoonlijk en uniek vorm te geven door middel van een reeks onmogelijke keuzes die een grote impact hebben. Iedere keuze brengt de speler een stap dichterbij de waarheid en hun plaats in de wereld.

Twin Mirror - Key Art
Twin Mirror wordt ontwikkeld door DONTNOD en uitgegeven door Bandai Namco, de game komt in 2019 uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marten
Marten
5 jaren geleden

Koel, doet me een beetje denken aan Alan Wake. En dat was een hele vette game.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x