Trailer Dead Island 2: zombie-apocalyps in Californië

Dead Island 2De zombie-apocalyps heeft het beroemde, zonnige Californië bereikt. Deep Silver heeft op de E3 in Los Angeles de game Dead Island 2 aangekondigd. Deze zombie-ervaring in een open wereld biedt een nieuw avontuur waar de natuurlijke schoonheid van Californië en bloederige horror en geweld samen komen!

Een paar maanden na de gebeurtenissen in Banoi heeft het leger van de Verenigde Staten de Golden State onder volledige quarantaine geplaatst. Californië is nu een afgezet gebied en is verworden tot een bloederig paradijs voor degenen die weigeren hun huis te verlaten. Het is een speeltuin boordevol actie voor rebellen die op zoek zijn naar avontuur, roem en een nieuw begin. Naast de klassieke Dead Island-mix van meeslepende gevechten, actie en rollenspel biedt Dead Island 2 waanzinnige, nooit eerder vertoonde handgemaakte wapens en absurde personages. De actie strekt zich uit van de beroemde Golden Gate-brug tot de befaamde strandpromenade van Venice Beach in het zuiden van Californië.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De studio Yager heeft Dead Island 2 ontwikkeld met de Unreal Engine 4 en bevat een multiplayermodus voor maximaal acht spelers. Hierin kunnen spelers samenwerken, tegen elkaar strijden of gewoon naast elkaar bestaan. Verder biedt het spel weer keuze uit verschillende karakters en hun bijbehorende gameplay, van de actiegerichte berserker tot de sluipende hunter. Met het uitgebreide skillsysteem kan de speler zelf zijn eigen helden en wapens maken.

De release van Dead Island 2 staat gepland voor voorjaar 2015 op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie